Middagje cricket

Leuk middagje doorgebracht. Ben namelijk  voor de tweede keer in mijn toch niet zo korte leventje  naar het cricketveld geweest. En al had ik de sport wel eens op TV gezien, ik snapte er werkelijk geen jota van. Die mannetjes, die maar in hun witte pakjes heen en weer renden, nadat er xc3xa9xc3xa9n de bal wel of niet geraakt had, de houten paaltjes (wickets) wel of niet omvielen en dan die puntentelling, en al die termen. Ik zapte meestal gelijk door. Maar met de uitleg van een expert, die zowat zijn hele leven op het cricketveld heeft doorgebracht, maar helaas door een blessure, net drie weken geleden aan zijn knie geopereerd, momenteel noodgedwongen aan de kant staat, wordt het ineens een hele leuke sport. Kom er tezijnertijd nog eens uitgebreid op terug.

13 gedachten over “Middagje cricket”

 1. Cricket phoe …… hihhhi dat zap ik ook altijd weg .. Snap er ook geen zak van. Zieme buurjongen dat wel eens spelen met zijn neefje …en kijk ze altijd aan van: Uh …wat zijn jullie aan het doen? Slagbal ofozw? .. Die witte pakjes zijn wel erg gaaf hihihih..!!…
  Jou vernieuwde log is leuk geworden !
  KUzzzzzzzz !!

  Like

 2. Ik snap er nog steeds helemaal niks van die sport. Mogelijk als ik er wat meer van begrijp ga ik er anders naar kijken. Waarom zijn die Indiers hier zo goed in??

  Het wordt tijd dat je hier maar eens dieper op in gaat. Geef je expert maar een gastrubriek šŸ™‚

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.