About

me jon trier

 

Een verhaal vertellen, niet met woorden, maar met foto’s genomen binnen een straal van drie kilometer rond mijn huis, vlakbij het strand en met het Westduinpark en de haven van Scheveningen om de hoek.

Wandelen met Charlie, een Galgo Espagñol  op zo’n  bijzondere locatie is elke dag een feest. Het kijken, zien en vastleggen van het onverwachte, van een bijzonder detail, het ‘onzichtbare’ zichtbaar maken in kleur of in zwart/wit. Het liefst maak ik series rond een thema, waarbij  muziek en mythologie en zeker mijn strandvondsten belangrijke inspiratiebronnen zijn. Mensen komen wel voor in mijn series, het zijn toevallige passanten op de rug gefotografeerd, zo blijven hun gezichten en gedachten verborgen. Thema’s die voor mij heel belangrijk zijn en waarvan de series steeds uitgebreider worden zijn:   Magic is everywhere, Hidden faces, Complete silence.  

In de loop der jaren heb ik een flink fotoarchief opgebouwd. Door het samenvoegen van twee of meerdere foto’s uit dit archief, ontstaan er als vanzelf ook weer nieuwe beelden. Foto’s van een wonderlijke wereld. Een weergave van het onbekende verleden, het heden of met een blik gericht op de toekomst.

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

Jon's fotoblog, exposities en meer…

%d bloggers liken dit: