Middagje cricket

Leuk middagje doorgebracht. Ben namelijk  voor de tweede keer in mijn toch niet zo korte leventje  naar het cricketveld geweest. En al had ik de sport wel eens op TV gezien, ik snapte er werkelijk geen jota van. Die mannetjes, die maar in hun witte pakjes heen en weer renden, nadat er één de bal wel of niet geraakt had, de houten paaltjes (wickets) wel of niet omvielen en dan die puntentelling, en al die termen. Ik zapte meestal gelijk door. Maar met de uitleg van een expert, die zowat zijn hele leven op het cricketveld heeft doorgebracht, maar helaas door een blessure, net drie weken geleden aan zijn knie geopereerd, momenteel noodgedwongen aan de kant staat, wordt het ineens een hele leuke sport. Kom er tezijnertijd nog eens uitgebreid op terug.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.