Cloud-walk

Nou, nou zaterdagavond en we gaan het nog maar eens proberen. Nu is het plaatsen van een log nog het eenvoudigste van alles. Maar om net als in V1 van web-log een muziekje achter een plaatje te verstoppen is andere koek. Het betekent dat je toch de HTML moet gaan bewerken. Foto_s_wandeling_kijkduin_log_formaat_2 En dan moet het van mij natuurlijk ook nog eens in een nieuw venster openen. In het voorbeeld lukt het maar of het ook lukt als het logje geplaatst is? We zullen zien. Het is in ieder geval de bedoeling dat er geluisterd kan worden naar Cloud-walk van Philip Glass door op de donkere wolken van de afbeelding te klikken. Ik juichte iets te vroeg, drukte iets te lang op de backspace om een tikfout te herstellen bij bericht opstellen en floep: weg was de afbeelding weer en daarmee ook de link, grrrrrrrr. Kon ik weer van voren af aan beginnen.

6 gedachten over “Cloud-walk”

 1. @Roel: Ik ken hem niet dus of het familie is…. geen flauw idee, de naam komt in ieder geval niet zo vaak voor dus wellicht ergens in de verte….

  Like

 2. Dag Jon,
  Dit IS bijzondere muziek.
  Ik las op de nrc-site het volgende:
  Op de eerste dag van de EK judo in het Finse Tampere behaalden de Nederlanders Bryan van Dijk en Ruben Houkes gisteren een bronzen medaille. xe2x80x9eEr zat meer inxe2x80x9d, vond Van Dijk.
  Is deze judoka familie? Dan: Gefeliciteerd Jon!

  Like

 3. Hoi Jon
  Het is je toch gelukt ik vind
  het goede muziek.
  Ik mis alleen nog de zonnetjes
  de bekkies.
  Ik doe op het ogenblik helemaal
  niets met mijn log.

  Groetjes Ria

  Like

 4. Hij werkt in elk geval nu wel 😉
  Lekker zeg!
  Ik heb in elk geval een web-log aangemaakt bij Punt.nl; als de verhuizing waardeloos is, ga ik daar over. Jammer genoeg kom ik zwaar tijd tekort ; mijn tweeling wilde graag een eigen kamer, dus zijn we een kamer in tweeen aan het splitsen. Als je de muren hier ziet, is het huilen geblazen….
  Wens je sterkte met de rest van je log!
  Kwa uiterlijk vind ik hem echt erg mooi; niet minder dan de “oude”!
  Fijn weekend nog Jon!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.