Cursus groepsvorming

Vandaag geen tijd voor bezoekjes aan medeloggers, want ik heb vanmiddag een vergadering. Het is eigenlijk meer een cursus met als thema Groepsvorming en altijd erg gezellig temeer daar de deelnemers elkaar onderdehand redelijk goed kennen en we als afsluiting altijd gezamenlijk (over groepsvorming gesproken) iets gaan drinken of eten in een leuk tentje in de buurt van de locatie waar een en ander wordt gehouden. Vanmorgen mijn thuisopdracht voltooid.

De opdracht luidde:
Geef in een paar symbolen/woorden aan welk beeld je hebt bij een nieuw te vormen woongroep voor ouderen, die hun intrek zullen nemen in een nieuwbouwcomplex en kies een naam die daarbij past

En dan is die PC met al zijn mogelijkheden toch wel erg handig. Beetje knippen en plakken en zie daar mijn interpretatie. Alles even uitprinten en we kunnen met een keurig stapeltje onder de arm richting vergaderzaal vertrekken.

11 gedachten over “Cursus groepsvorming”

  1. Tegen mijn zin in even een plakberichtje, ik kan niet heel lang zitten met mijn pijn, maar ik wilde toch even laten merken dat ik nog wel aan jullie denk hoor en natuurlijk jullie even een heel fijn weekend wil wensen

    Like

  2. Mooie collage heb je gemaakt, dat is wel de uitstraling die ik er ook aan zou geven.

    Ik zag trouwens van de week op Tv dat er in Amsterdam een wooncomplex komt voor lesbische vrouwen boven de 50, over groepsvorming gesproken. Wat een toeval.

    Veel plezier met de cursus.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.