Vrijdagavond

Het zal wel even wennen zijn de komende week ook voor Kaya, want ons vriendje is vanmorgen, of eigenlijk vanmiddag pas vanwege een vertraging van 1 1/5 uur, met het vliegtuig vertrokken voor familiebezoek.
Gelukkig niet helemaal naar zijn warme geboorteland, want dan zou zijn reis wel wat langer duren, maar naar het koude Skandinavixc3xab. Natuurlijk zal ik blij zijn als hij er weer is, maar echt tijd om te sikkeneuren zal ik niet hebben (of dat ook voor Kaya geldt zal ik nog even af moeten wachten), want de agenda staat vol gepland.
Ik ga jullie, mijn vaste logbezoekers in ieder geval allemaal met een bezoekje vereren.
Ik zal wat in huis moeten doen en aan mijn gordijnen, want die zijn met gordijnrail, pluggen en schroeven naar beneden komen vallen en ik was er niet eens ingeklommen.
Ik wil een aantal foto’s, die op de PC staan met mijn nieuwe printer uitprinten en inlijsten. En we zullen natuurlijk moeten eten en helaas de lekkere hapjes deze hele week zelf klaar moeten maken. (hoewel Hollandse stamppot is ook wel weer eens erg lekker).
Exc3xa9n van de dingen die de komende week ook op het programma staan en waar ik heel erg naar uitkijk is
de voorstelling van Jan Jaap van der Wal met
BSUR in de Rijswijkse Schouwburg, waar ik woensdag samen met mijn zus heenga.
Ach en dan is het alweer bijna vrijdag.
Vandaag blijven we nog even in tropischer sferen en wel met een ja alweer bachata (hihi de makkelijkste dans) met de
toepasselijke titel Sin ti , want ook al is hij er niet, het oefenen van de verschillende latijnse dansen gaat gewoon door. Dan maar voor de spiegel.(Luisteren en meedansen? even op de afbeelding klikken).
Voor jullie allemaal een heel fijn weekend en tot logs.

3 gedachten over “Vrijdagavond”

 1. šŸ˜¦ Ach wat zielig
  kan je wel wennen alleen?
  Heb je de tijd om je huis op orde temaken.
  Je neemt Kaya maar mee naar bed.grapje
  Ik hoop dat je ondanks toch een fijn weekend
  hebt.
  Des te prettiger is het als hij straks weer is.
  Lieve groetjes Ria. šŸ˜®

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.