Cursus groepsvorming

Vandaag geen tijd voor bezoekjes aan medeloggers, want ik heb vanmiddag een vergadering. Het is eigenlijk meer een cursus met als thema Groepsvorming en altijd erg gezellig temeer daar de deelnemers elkaar onderdehand redelijk goed kennen en we als afsluiting altijd gezamenlijk (over groepsvorming gesproken) iets gaan drinken of eten in een leuk tentje in de buurt van de locatie waar een en ander wordt gehouden. Vanmorgen mijn thuisopdracht voltooid.

De opdracht luidde:
Geef in een paar symbolen/woorden aan welk beeld je hebt bij een nieuw te vormen woongroep voor ouderen, die hun intrek zullen nemen in een nieuwbouwcomplex en kies een naam die daarbij past

En dan is die PC met al zijn mogelijkheden toch wel erg handig. Beetje knippen en plakken en zie daar mijn interpretatie. Alles even uitprinten en we kunnen met een keurig stapeltje onder de arm richting vergaderzaal vertrekken.

11 gedachten over “Cursus groepsvorming”

  1. @ Positief ontvangen hoor, en samen met nog een interpretatie samengevoegd tot xc3xa9xc3xa9n geheel, welke vervolgens weer in twee helften werd verdeeld. Ook de groep werd in tweexc3xabn gesplitst en elke groep heeft zijn helft op doek geschilderd. Het resultaat een mooi tweeluik. 😀

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.