Verhuizing

Dit wordt het laatste logje oude stijl. Want eindelijk na 7 jaar, heb ik het miniflatje verruilt voor een echt huisje met een tuin op een steenworp afstand van duinen en strand. Niet omdat het flatgebouw eindelijk wordt afgebroken en ook niet omdat er daarvoor in de plaats een grote renovatie aan zit te komen (wat op z'n vroegst pas in 2014 zal gaan gebeuren volgens de huidige plannen), maar omdat ik na het verlengen van m'n woonpas dacht: eens kijken wat er zoal te huur staat en op welke plek ik zou eindigen als ik me ergens voor inschreef. Bij de beschrijving van dit huisje dacht ik, tja daar zou ik wel willen wonen, maar ik zou vast niet de enige zijn. En nee van de 245 gegadigden was ik op de 15e plek geeindigd. Wat schetst mijn verbazing, ik kreeg toch een oproep om te komen kijken en wat bleek, niemand wilde het hebben. Voor mij een geweldige kans, die ik met beide handen heb aangegrepen. Voortaan geen verhalen meer over de achterstandswijk, de verpaupering, de beloofde  nieuwbouw, niets van dat alles, al stond mijn inspiratie al tijden op een laag pitje. Maar… nu er binnenkort ook bij weblog een verhuizing voor de deur staat, lijkt het me een goed idee echt met een frisse start te beginnen. Een nieuwe omgeving, nieuwe belevenissen en ongetwijfeld ook heel wat nieuwe foto's. Iets om naar uit te kijken. Hier is er vast xc3xa9xc3xa9n. Wat een luxe, nog geen 5 minuten lopen en dan sta ik hier!! Een van de weinige overgebleven stukken strand, waar honden het hele jaar welkom zijn en waar Crispy  heerlijk vrij mag rennen en enorme kuilen kan graven.

14082011037 

 

Eén gedachte over “Verhuizing”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.