En …zou het gelukt zijn?

Ruïne in ...
Ruïne in ….

Dit wordt het eerste logje nieuwe stijl, na de gedwongen verhuizing naar wordpress van mijn www.dsvdmk.weblog.nl, die per 1 maart door sanoma geheel  en al uit de lucht zal worden gehaald. Zou toch wel erg jammer zijn geweest, als ik daardoor al die logjes met verhalen en foto’s vanaf 2005 niet voor het nageslacht had kunnen behouden. Dus….nieuwe start…nieuwe naam, hoewel die heb ik al wat langer.

Ik hoop dat ik er, na anderhalf jaar tobben met een door weblog.nl totaal verruïneerde site er weer iets van kan maken. T zal nog wel even wat energie kosten, om één en ander zo in te delen, dat ik er ook tevreden over ben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.