David Gilmour live vanuit London

De geweldige muziek klinkt nog na in mijn oren. Het was een avondje genieten in Pathxc3xa9 Buitenhof waar we, de techniek staat voor niets, live via satelliet vanuit London een vraaggesprek met, een live optreden en de wereldpremixc3xa8re van de nieuwe DVD van David Gilmour hebben gezien. Vanaf 17 september ligt de in totaal 5 uur durende dubbel DVD "Remember that night – Live at the Royal Albert Hall" in de winkels. Kon het niet laten een paar foto’s te maken en tot mijn verrassing had ik ook dit moment vastgelegd. Met het blote oog waren die beeldwisselingen niet te zien, maar de camera van mijn supermobieltje (ik zei toch de techniek staat voor niets) zag het wel.

Image Hosted by ImageShack.us

3 gedachten over “David Gilmour live vanuit London”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.