Mijn schoenenproject deel 3

Is het echt al herfst? Het lijkt er wel op. Nazomer kun je het kwa temperatuur in ieder geval niet noemen en als je ziet hoeveel bladeren er alweer overal in het park op de grond liggen en wat een modderboel het gelijk is na een regenbui, jakkie. Tijd voor wat steviger wandelschoenen, aangevuld met een enkel luchtig paar ertussen voor het geval de temperatuur alsnog een keertje boven de twintig graden stijgt. Met andere woorden na deel 1 en deel 2 volgt nu deel 3 van mijn schoenenproject

Enkellaarsjes

Eén gedachte over “Mijn schoenenproject deel 3”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.