Druk, druk, druk…

Na een druk weekend met twee heel gezellige verjaardagen en drie salsa-workshops (werd al moe van het zien van die bewegende voeten) volgt ook nog een druk weekje. Vandaag worden er met vriendin nog wat laatste puntjes op de i gezet van haar boek, volgt er morgen een dubbele, samen met zus, ziekenhuiscontrole en zal er vanaf donderdag hard gewerkt gaan worden, wederom met zus, aan de voorbereidingen van haar kunstproject voor het Omniversum.Tussendoor aan de hand van het reisverslag van R. de vele foto’s, die hij uit Guyana heeft meegenomen van titels voorzien en in logjes verwerken, met Kaya frisse neuzen halen en ervoor zorgen dat ook de inwendige mens niets te kort zal komen. Met andere woorden druk, druk, druk. Om bij te komen of liever gezegd even ver weg te dromen, kijk ik zo nu en dan maar naar deze fraaie foto genomen in Guyana
Invallende duisternis in Guyana

Invallende duisternis

2 gedachten over “Druk, druk, druk…”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.