Rock in the park 2007

Ik kom bijna dagelijks in het Zuiderpark in Den Haag. Ik wandel er met Kaya, bezoek het zwembad, zit er op een terrasje of aan de waterkant. Er is een bowlingbaan een openluchttheater en er worden allerlei activiteiten georganiseerd, kortom er is altijd wel iets te beleven, Parkpop bijv. altijd leuk. Het wordt nog leuker als er (met dank aan Leidse Glibber voor de tip) in je achtertuin twee concerten worden gegeven door Pinkproject , ook bekend als the best Pink Floyd tribute band. Ze zullen optreden tijdens Rock in the park 2007. Een festival voor de rock-liefhebber, dat dit jaar voor de eerste keer zal worden gehouden van 21 tot en met 23 september.

Topsliced_10

3 gedachten over “Rock in the park 2007”

  1. Goede kans dat we elkaar tegen gaan komen, zou wel erg leuk zijn he.
    Ik heb van mensen die ze eerder gezien hebben gehoord dat met een beetje verbeelding je je echt bij een concert van Pink Floyd waant.
    Ook leuk feit is, dat een vriendeje van mijn zoon destijds videoband van een live optreden van PF bij ons heeft gezien en sindsdien helemaal gek er van is, heb altijd beloofd als er iets dergelijks komt ga je mee.
    Nu gaan we dus met 3 jonkies (nou ja 28) op stap.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.