Even uitblazen in het gras

Zo eindelijk kan ik ook weer eens iets van me laten horen, want vrouwtje is met iets anders bezig. Er staan net als vorige week weer allemaal schoenen op een rijtje opgesteld in de kamer, vast voor een volgend deel van haar schoenenproject. ( zie ook deel 1 en deel 2 ) Schoenen tja, ik heb er ook wel eens naar gekeken als ik met vrouwtje mee mocht naar de schoenenwinkel. Maar schoenengek? Nee, dat ben ik niet. Een schoen pakken en er dan mee door de kamer rennen, zoals pups wel doen, nee dat heb ik ook nooit gedaan. Was altijd erg gehoorzaam. Als er werd gezegd: "Niet aankomen", dan deed ik dat ook niet. Het is ook wel lastig voor me om schoenen aan te trekken. Die ene keer dat ik er xc3xa9xc3xa9n moest dragen, omdat ik in een stuk glas was gaan staan, is me ook niet goed bevallen. Wat een gedoe zeg die veters. En dan droeg ik er nog maar xc3xa9xc3xa9n, laat staan staan vier. Nee laat mij maar lekker op mijn eigen zooltjes rondrennen , dat bevalt me prima. Maar… het betekent wel, dat als ik een eind heb gelopen, ik even moet uitblazen. Nu weet ik uit ervaring, dat het vrouwtje het ook wel plezierig vindt om af en toe uit te rusten, zeker als het zonnetje schijnt zoals vanmiddag. En gelukkig ik kwam dat leuke plekje aan het water tegen en ik dacht tot hier en niet verder. Ik verzette geen poot meer en plofte neer in het gras. En het vrouwtje? Die is maar op het blauwe bankje gaan zitten om een foto van me te maken. Samen hebben we daar nog heerlijk een uurtje zitten genieten.

Gelukkig, het vrouwtje snapt, dat ik even wil uitrusten

Eén gedachte over “Even uitblazen in het gras”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.