Even paar daagjes weg

Ik ben toch een boffert, mocht ik weer met vrouwtje mee. Heerlijk een paar daagjes op stap…Lekker wandelen in de bossen. In het zonnetje in de tuin zitten, ja vrouwtje, want ik lig natuurlijk languit in het gras of op het terras. En hoe het hier heet?  ‘T is over de grens, richting zuiden. En wat zo grappig is? Staat er bij ons thuis een kerk met van die beierende klokken, hier staat er ook een. En wat helemaal het toppunt is, op honderd meter afstand is een bruin cafxc3xa9, gaat dat gekke vrouwtje zomaar naar toe, ben ik niet van haar gewend…Dat was het, van de week is ze weer terug hoor……

2 gedachten over “Even paar daagjes weg”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.