Het blijft een mooi nummer

Op zoek in mijn archief naar een eerder geplaatst muziekje, dat vanmorgen maar door mijn hoofd bleef spelen, ook maar eens een aantal oude logs doorgelezen. Verrassend hoe snel de tijd gaat en wat leuk om te zien dat ik aan de logs kan aflezen, wat er zoal in mijn bepaald niet saaie leventje is gebeurd. Het is weliswaar geen dagboek, voor mij werkt het wel als zodanig.  Wil je weten wie er vanmorgen in mijn hoofd bleef zingen?  Even hier klikken en luisteren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.