Uit eten voor een prikje

Kijk dat is nog eens leuk. Ik houd van koopjes. Niet dat ik nu alle aanbiedingen aanschaf of reclamefolders doorspit. Maar zo af en toe valt mijn oog op iets, waarvan ik denk even goed lezen. Zo was het ook met de kaart die ik onlangs in de bus kreeg met de aankondiging : Eten vanaf NUL euro.

Uit eten voor een prikje

Ja zal wel dacht ik, even op die site kijken en jawel hoor met xc3xa9xc3xa9n mailtje was het geregeld. Gisteravond gingen we uit Eten voor een prikje. En ik kan niet anders zeggen, leuk restaurant met vrolijk en behulpzaam personeel, prima 3-gangen keuze menu en het belangrijkste: heerlijk gegeten. Ook de  rode wijn afkomstig uit Zuid-Amerika (tja waarom zouden we  nu voor die fles gekozen hebben)  smaakte uitstekend. We gaan er zeker nog eens heen.

Nu maak ik ook maar een beetje reclame klik op de afbeelding en je komt op de site, waar je ook eens onder akties moet kijken

6 gedachten over “Uit eten voor een prikje”

 1. Geen addertje: wie het eerst komt (in dit geval reserveert per e-mail) eet het goedkoopst : eerste tien gratis, tweede tien voor 4,95 pp, de derde tien 9,95 pp, de vierde tien voor 14,95 en de rest voor de normale prijs van 19,95. Drankjes niet inbegrepen. Kan dus zijn dat je net te laat bent, maar ik bofte dus.

  Like

 2. Ziet er niet slecht uit!
  Jammer genoeg is het vinden van een oppas nog steeds iets heel moeilijks.
  Leuk als de kleinsten wat groeter zijn šŸ˜‰

  Like

 3. Prima zaak! Ik ben er regelmatig geweest en het eten is inderdaad prima. Geen addertjes onder het gras is mijn ervaring. Prima eten voor weinig geld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.