Zabryskie point

Kreeg nog niet zo lang geleden de CD Broken China van Rick Wright (ex Pink Floyd).Mooie muziek en omdat ik graag een muziekje  wil laten horen, toch eens op het net gaan zoeken naar iets van Rick Wright, dat ik rechtstreeks op mijn log zou kunnen  plaatsen.

Weliswaar niet een stukje van de genoemde CD maar wel iets anders gevonden en zoals het vaak gaat als ik iets hoor of zie, bracht de titel van het te beluisteren PianostukZabryskie Point een aantal herinneringen naar boven:

Ga ik nu graag naar de bios, in mijn tienertijd deed ik dat ook al. Samen met een vriendin heel wat uurtjes in de bioscoop doorgebracht en er ook heel wat zakgeld (al kostte een bioscoopje toendertijd in verhouding heel weinig) aan uitgegeven. Nu vonden mijn ouders dat prima (beter in de bios, dan op straat zwalken, zo werd er gezegd), maar dat betekende niet dat ik naar alle films mocht (ook al was er een leeftijdskeuring)  en zeker niet naar iedere bioscoop (want in die buurt liep je niet als jong meisje). Maar ja als nu net die films waar veel over te doen is of waar je favoriete acteurs in meespeelden in een verboden bioscoop draaiden, wat doe je dan? Je gaat toch.

Zabriskie Point

Zo was indertijd de film  Zabryskie Point   ook één van de films waar een "net" meisje niet naar toe ging.

Zal toch eens zien of ik hem ergens te pakken kan krijgen, ben toch wel benieuwd of het echt zo’n verderfelijke film was. Aan de muziek van oa. Pink Floyd kan het niet gelegen hebben, want die vind ik nog steeds goed.

Kikkertje

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.