Uit eten voor een prikje

Kijk dat is nog eens leuk. Ik houd van koopjes. Niet dat ik nu alle aanbiedingen aanschaf of reclamefolders doorspit. Maar zo af en toe valt mijn oog op iets, waarvan ik denk even goed lezen. Zo was het ook met de kaart die ik onlangs in de bus kreeg met de aankondiging : Eten vanaf NUL euro.

Uit eten voor een prikje

Ja zal wel dacht ik, even op die site kijken en jawel hoor met één mailtje was het geregeld. Gisteravond gingen we uit Eten voor een prikje. En ik kan niet anders zeggen, leuk restaurant met vrolijk en behulpzaam personeel, prima 3-gangen keuze menu en het belangrijkste: heerlijk gegeten. Ook de  rode wijn afkomstig uit Zuid-Amerika (tja waarom zouden we  nu voor die fles gekozen hebben)  smaakte uitstekend. We gaan er zeker nog eens heen.

Nu maak ik ook maar een beetje reclame klik op de afbeelding en je komt op de site, waar je ook eens onder akties moet kijken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.