Vrijdag

Weer een heerlijk rustig dagje achter de rug. Eerst een beetje uitgeslapen, want ook al liep de wekker al om half zes af, ik hoefde er nog lang niet uit. Het was gisteren namelijk een latertje geworden door het bioscoopbezoek. Zoals al aangekondigd zijn we naar The Sentinel geweest. Een snelle film met goede hoofdrollen van Kiefer Sutherland en Michael Douglas en met wat tegenvallend spel van de dames en dan met name van Kim Basinger. Maar al met al toch zeker de moeite waard.

Kiefer Sutherland en Michael Douglas in The Sentinel

Op de dagelijkse ochtendwandeling met Kaya lekker verse broodjes en een ons oude kaas gekocht en met een kop koffie achter de pc plaats genomen om tijdens mijn ontbijt, tevens lunch een beetje rond te loggen en bij te lezen. Nog niet mijn hele lijstje met medeloggers bezocht, want na zo’n tijd valt er toch echt heel wat in te halen. Maar geduld, ik kom heus bij iedereen langs.

En dan is er tot besluit, het is tenslotte vrijdag, als vanouds weer een muziekje te beluisteren om het weekend in te luiden. Een lekker relaí nummer, wel met een boodschap:

Why can’t we live together (even klikken)

Niet in de uitvoering van Sade. Het klinkt gewoon goed en wie weet wie de zanger is mag het zeggen. Nogmaals een fijn weekend, het is nu tenminste echt begonnen.

Kikkertje

2 gedachten over “Vrijdag”

  1. Klinkt idd heel relaí… iets voor komende vrijdag 😉
    Wens je een heel mooi weekend, maar dat moet met dit weer toch lukken 🙂
    Liefs van Eric.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.