Jakkie bah….

O, O, O, wat me nu toch is overkomen, nog nooit heb ik me zo schuldig gevoeld. Ik was vannacht niet zo lekker en als dat wel eens voorkomt, gelukkig heel zelden,  maak ik het vrouwtje wakker om snel naar buiten te gaan.

Ja, hier voel ik me ook een beetje schuldig, omdat ik door de plantjes had gelopen

Maar vannacht…. ze sliep zo vast door haar medicijnen dat ik haar niet wakker kreeg. En nu heb ik haar een heleboel werk bezorgd en ook nog aan het schrikken gemaakt. Want toen ze vanmorgen opstond en in de kamer kwam en daarna doorliep naar de keuken….Ze snifte al zo met haar neus, iets wat ik ook doe als ik vreemde luchtjes ruik. Tja en toen moest ze gaan poetsen en boenen. Overal, maar dan ook overal had ik bruine spetters  en vieze klodders achtergelaten. Het vloerkleed hangt nu buiten te drogen samen met de bekleding van de bank. En ik?? Als jullie dit lezen heb ik mijn vaste plekje ingenomen en ben ik diep in slaap. En dat luchtje? Alle ramen en de balkondeuren staan open dus het zal vast wel naar buiten verdwijnen. Of het vrouwtje boos was? Nee, helemaal niet. Ze is juist extra lief al krijg ik nu geen lekkere koekjes. Wel nog veel meer knuffels dan anders.

9 gedachten over “Jakkie bah….”

 1. Woef, ik ben weer opgeknapt hoor. En blaffen? Daar heb ik niet aan gedacht, want ik blaf nooit tegen het vrouwtje. Ik leg mijn kop op haar schoot of pak heel voorzichtig haar hand in mijn bek. Ik blaf alleen als de bel gaat of als er een onbekend menspersoon voor de deur staat.

  Like

 2. Daar kan jij toch niets aan doen, dit soort ongelukjes gebeuren nou eenmaal. Gelukkig waait er weer een frisse wind door de kamer.
  Groetjes en een lekker zonnig weekend!
  Sjoukje

  Like

 3. Hoi Kaya
  Wat zal jij je ellendig gevoeld hebben
  maar ondanks dat het vrouwtje de boel
  moest ridderen heb je toch niet op je duvel gehad he?
  want je kon er niks aandoen.
  chico doet ook wel eens wat in huis maar ze maakt me niet wakker.
  ze doet het wel eens uit ondeugendheid.
  ik hoop dat je je weer beter voelt.
  een poot van

  Chico.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.