Daar zijn we weer

Nog geen enkele keer in het bestaan van mijn web-log, vandaag is dat xc3xa9xc3xa9n jaar en twee dagen, ben ik zo lang weggebleven. Niet omdat ik geen zin had of omdat het me aan inspiratie ontbrak en ik was ook zeker niet op vakantie al had ik dat laatste natuurlijk best leuk gevonden. Nee, andere bezigheden slokten zoveel van mijn uurtjes op, dat de tijd die ik achter mijn pc doorbracht geheel en al in beslag werd genomen met het lezen en beantwoorden van mailtjes.

Tja en wat heb ik dan zoal gedaan die afgelopen weken:

Veel!!! Ben bezig met het volgen van een cursus, wat heel veel leeswerk met zich meebrengt. Help een vriendin bij het schrijven van een boek, waarbij behoorlijk wat denk- en praatwerk aan te pas komt. Er waren een aantal verjaardagen. De gedichtenclub kwam weer bijeen en daar "moest" nieuw materiaal voor worden aangeleverd. Het ziekenhuis mocht met een bezoekje vereerd worden. Op privxc3xa9gebied dienden zich een aantal zaken aan die de nodige aandacht vroegen. De bioscoop werd bezocht voor de films Lost City en Volver en ook de Haagsche Uitmarkt was een bezoekje meer dan waard.

De vrije tijd die overbleef? Die had ik nodig om weer bij te komen, want zonder de nodige rust op zijn tijd zou ik het niet vol houden. Dus lekker mijn hoofd leegmaken door te wandelen met Kaya, met het verven en bekleden van een bij het grootvuil gevonden pianokruk (er wachten nog twee stoelen voor eenzelfde behandeling) en iets minder gezellig mijn huisje bijgehouden.

En wat er de komende tijd op het programma staat? Vanavond alweer de bios, dit keer gaan we naar The Sentinel. Komende week een avondje uit eten met mijn lief. De week daarop collecteren voor de Nierstichting.(kijk ook even in de rechterkolom bij Dit is belangrijk en Vraag de niercheck aan) Maar in ieder geval proberen mijn web-log up-to-date te houden, zodat mijn trouwe lezers tenminste weer iets te lezen hebben.

En voor nu alvast een heel prettig weekend.

6 gedachten over “Daar zijn we weer”

  1. Omdat in mijn wijk niemand is die collecteert, mag ik gaan en staan waar ik wil; het zal wel mijn straat worden, en als ik energie (en het straatnieuws er niet staat…) heb bij de AH op de Ambachtsgaarde.
    Kan jij ook gewoon in jouw wijk terecht?
    Jij ook een hele fijne dag!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.