Ik zal je niet vergeten

Gisteravond, toen het vrouwtje een paar bevriende loggers een bezoekje bracht, merkte ik aan haar dat ze op de log van xc3xa9xc3xa9n van hen iets las wat haar verdrietig maakte. Ik kan altijd goed stemmingen aanvoelen en weet precies wat ik dan moet doen. Is ze vrolijk dan pak ik een speeltje in mijn bek, doe daar een beetje gek mee en ja hoor dan gaan we even spelen.  Nu legde ik alleen maar mijn kop op haar schoot en keek haar aan. Ze knuffelde me eens flink en met een schuin oog gericht op het computerkastje zag ik welk logje ze aan het lezen was en ik schrok. Het was het afscheidslogje van Lobbes. En ook al kende ik hem alleen maar van het kastje (wij lazen altijd elkaars logjes en gaven daar in onze hondentaal commentaar op), hij was wel mijn eerste logvriendje en ik zal hem niet vergeten.

Dag lieve Lobbes, lik en pootje van Kaya

7 gedachten over “Ik zal je niet vergeten”

 1. Ook mijn (herders)woef heb ik in laten slapen. Het was de beste oplossing. In mijn armen is ze gestorven.
  Kom je verder nog een fijne zondag wensen.
  Liefs Eric.

  Like

 2. Na een lange zomerstop, zag ik het verhaal van Lobbes staan en kon het gewoon niet geloven. Ik las de verhaaltjes die lobbes blafte altijd en zal hem ook heel erg missen.
  Groetjes Sjoukje

  Like

 3. Hoi Jon en Kaya

  Wat een vervelend bericht is dat.
  Was de hond ziek of was het van
  ouderdom.
  Jammer Kaya.
  Dat is wel heel erg sneu voor het baasje.

  groetjes Ria.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.