Een logje van Kaya

Even een kort logje van mij. Ik wilde jullie even laten weten dat ik een beetje in de lappenmand zit. Ik ben al een paar dagen niet zo lekker en heb zelfs geen trek in de lekkere hapjes die het vrouwtje voor me in mijn bak doet. Nu word ik wel een dagje ouder en slaap ik wel veel, maar toch. Een fijne wandeling lukt me niet. Ik heb namelijk ineens heel veel pijn in mijn poten gekregen en kan maar moeilijk overeind komen. Zelfs als de bel gaat blijf ik maar rustig liggen en ren ik niet vrolijk blaffend naar de deur. Ik moet nu pillen slikken en heb injecties gekregen van die hele lieve dierendokter.
Je begrijpt dat vrouwtje zich veel zorgen maakt. Op de foto kan je zien dat ik echt een beetje zielig ben.
Poot en knuffel van Kaya

9 gedachten over “Een logje van Kaya”

 1. Hey Kaya, wat is dat nou? Snel weer beter worden hoor want een bezorgd vrouwtje om je heen kun je maar beter vermijden.
  Je mag dan op leeftijd zijn maar niets weerhoud je om binnenkort weer eens lekekr een frisse neus te gaan halen.
  Slik maar ff goed die medicijnen en laat die injecties even goed hun werk doen en je zult zien dat je snel weer beter bent!

  ps. groeten aan het vrouwtje.

  Like

 2. Hoi Jon
  Wat kijk kaya daar zielig he?
  Ik hoop dat hij weer gauw mag op knappen
  dan krijgt hij weer lekkere koekjes
  van mij.want ik mis hem wel bij mijn balkon
  geef hem maar een kus van mij.
  Ik wens jou ook heel veel sterkte met Kaya
  Groetjes Ria.

  Like

 3. Wat een hond. Altijd trouw en een grote steun. Ik wens jullie beiden het allerbeste.

  Vriendelijke groeten uit Apeldoorn,
  šŸ˜‰

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.