Een logje van Kaya

Even een kort logje van mij. Ik wilde jullie even laten weten dat ik een beetje in de lappenmand zit. Ik ben al een paar dagen niet zo lekker en heb zelfs geen trek in de lekkere hapjes die het vrouwtje voor me in mijn bak doet. Nu word ik wel een dagje ouder en slaap ik wel veel, maar toch. Een fijne wandeling lukt me niet. Ik heb namelijk ineens heel veel pijn in mijn poten gekregen en kan maar moeilijk overeind komen. Zelfs als de bel gaat blijf ik maar rustig liggen en ren ik niet vrolijk blaffend naar de deur. Ik moet nu pillen slikken en heb injecties gekregen van die hele lieve dierendokter.
Je begrijpt dat vrouwtje zich veel zorgen maakt. Op de foto kan je zien dat ik echt een beetje zielig ben.
Poot en knuffel van Kaya

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.