Heb mijn jas al aan….

Maar of ik ook werkelijk vertrek… In navolging van veel mede web-loggers heb ik in ieder geval vorige week een punt.nl account aangemaakt. Afhankelijk van hoe snel de hele verhuizing van versie 1 naar 2 gaat en hoe lang het duurt voor alle kinderziektes zijn verdwenen – het bezoekersaantal van mijn log is al met meer dan 70% teruggelopen – betekent dat ik voorlopig een schaduwlog ga bijhouden. Of dat definitief wordt zullen we nog wel zien. De lol van even snel een logje maken en plaatsen is een beetje foetsie als het voorwerk zoveel tijd en ergernis kost. Van bezoekjes aan andere loggers komt daardoor ook veel te weinig. Straks houd ik geen bezoeker meer over en dat zou toch jammer zijn.

 

Image Hosted by ImageShack.us Klik op de banner voor mijn punt.nl log

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.