Gekwebbel

Aangezien ik vandaag niet zoveel tijd heb, slechts een plaatje met een praatje.

Waar hebben deze twee het over?

Zet je fantasie maar aan het werk en plaats een reactie. Geen idee? Luister naar een voorbeeldje klik maar op de kwebbelaar. ( En ja ik ben een beetje melig vandaag)

Queen : Don’t stop me now

7 gedachten over “Gekwebbel”

 1. Op zich ben ik wel online maar problemen zijn nog niet helemaal opgelost (is nu alleen een algemeen Lycosprobleem). Ik weet niet hoe lang e.e.a. nu weer gaat duren en daarom heb ik maar een noodlog geopend. kan ik gewoon doorgaan en jullie bestoken met stukjes. Dus kijk ook voortaan even op:

  https://chuijbregts.wordpress.com/

  Zodra ik weer op Chantaliaans.com publiceer stopt de noodlog tijdelijk……..

  Like

 2. Als er een Nederlands liedje in mijn hoofd geplant is door een web-log , dan gaat het dus alleen door mijn hoofd. Ik heb vlagen dat ik naar het winkel centrum ben gaan lopen. 4 km heen? 4 km? terug. Dan ‘marcheerde ik een beetje op het ritme van zoiets als: Breng eens een zonnetje. Dat deed ik vooral voor mijn vakantie in Europa. Dan had ik en speciale reden. Maar, op advies van mijn dochter heb ik de eenvoudigste iPod gekocht. Dus het plan is om op ECHTE muziek te ‘marcheren’, naar de winkels.
  Ja. Ik heb geloof ik al verteld, dat een man ons bestuur van de D.A.C.C. ( http://dacc.com.au) kwam vertellen hoe die ambtenaren van de voorlichtingsdients, gratis naar Australixc3xab kwamen, als eeen SOORT vakantie. Dan terug in Nederland alles hier OF vaak te mooi maakten OF zeiden wat de prospectieve emigranten graag wilden horen, over Australixc3xab.
  Over een paar weken zie je Gerda van Hoorn, uit Loosduinen, (waar wij mee emigreerden) op TV, daarover spreken. Daar schrijf ik later meer over.

  Like

 3. Okay, vandaag schijnt de zon even niet, maar we hebben de afgelopen dagen gezien dat ze het nog doet! Dus niet bij de pakken neer gaan zitten, gewoon genieten van wat je wel hebt!! En de zon…die komt vanzelf weer terug!! In ieder geval ga ik mijn log nog wat aanpassen.

  Groetjes en zonnige wensen, Fryske

  Like

 4. Misschien over de vogelgriep?? šŸ˜•
  Tja dat is het eerste dat in mij opkomt, vooral ook omdat we toch met de honden op moeten gaan passen als het zover komt…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.