Brokeback Mountain

Hoest of geen hoest (zal dropjes meenemen), goede uitslagen of niet (even niet aandenken) vrijdagavond gaan we weer gezellig naar de bioscoop. Vaste prik zo’n 1 xc3 2 keer per maand. Ik kijk graag films maar op TV worden ze te vaak onderbroken door reclame en daarom valt de keuze eerder op DVD’s. Toch blijft het behelpen met zo’n mini TV-tje. In de bios is toch echt een ander verhaal. Groot scherm, goed geluid, je zit er echt middenin en als je dan ook nog een goede film mag bekijken, wordt zo’n avondje helemaal top. Dit keer is de keuze gevallen op

Brokeback mountain . (voor de trailer klik op de afbeelding). Een film die afgelopen zondag o.a. als beste uit de bus kwam bij de Bafta’s , de Engelse variant op de Oscar. En dat terwijl ook The constant gardener en Crash , beide toch echt Top-films, waren genomineerd.
Een van de acteurs Jake Gillenhaal speelde ook in Jarhead , alweer zo’n goede film en werd onderscheiden in de categorie beste mannelijke bijrol.
Het wordt vast een avondje genieten en een verslagje volgt.

10 gedachten over “Brokeback Mountain”

 1. Hallo Jon,
  Een bioscoopbezoek is echt een uitje; ik beleef een film veel intenser als ik hem op bioscoopformaat zie in plaats van op de buis, maar ik kom er zelden. Alleen gaan is veel minder leuk en het kostenaspect is vaak een grote drempel.
  vrgr v RH vh kanaal
  šŸ˜‰

  Like

 2. Jon
  Net The constant gardener, zitten kijken, eerlijk gezegd is hij nog bezig, maar het feit dat ik dit nu typ zegt genoeg lijkt mij, de eerste helft van de film is errug saai, en in de 2e helft wil het maar niet vlotten ik vindt het een oersaaie film.

  Like

 3. Ik vind de bioscoop heel erg vervelend, kan daar niet zo goed tegen. Ik ga dus niet graag naar de film en daar komt ook nog eens bij ik vind een film meestal te lang duren en als ik hem dus op dvd zie kan ik een pauze inlassen van een dag, twee dagen net zolang ik dat zelf wil.

  Like

 4. Vind de bioscoop ook heerlijk, maar kan helaas niet meer zo lang zitten. Zeker nu bioscopen de pauzes niet meer inlassen, is het een te lange ruk. Alleen als er echt een waaninnige film is, dan ga ik bewapend met pijnstillers hem bekijken. Want inderdaad, een bioscoop is echt een uitje! šŸ˜›

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.