Hoesten en wegdromen met Vangelis

Lieve lezers, om jullie gerust te stellen (of juist nog niet) even een up-date omtrent mijn nog immer aanhoudende hoest, die me helaas nog steeds in een stevige greep houdt. Zal moeten slijten denk ik, al hoop ik dat het niet al te lang duurt, want dan ben ik zelf denk ik ook versleten.
En wat het afvallen betreft, over de uitslagen van de onderzoeken heb ik natuurlijk gebeld. Kreeg alleen een zeer vervelende secretaresse aan de lijn die weigerde om mededelingen te doen over de telefoon, hoewel ik doorgaf dat het was afgesproken tijdens het onderzoek. (Ze zou gelijk de betreffende afdeling op het matje laten roepen!!!) Ze heeft na enig “gezeur” van mijn kant nog wel navraag gedaan bij de arts waar ik vrijdag heen moet, maar omdat ik nog nooit bij hem op het spreekuur ben geweest en ze me dus nog niet persoonlijk kennen ( ik had bijna gezegd roep mijn naam even om en je zal zien dat er van alle kanten uitleg kan worden gegeven) moest ik maar even geduld betrachten. Tja om wiens lijf gaat het nou. Aan de ene kant was ik woedend en aan de andere kant dacht ik ach, maak je maar niet te druk daar schiet je niks mee op.

Intussen droom ik dus nog even heerlijk weg in onwetendheid en dat gaat prima met de prachtige muziek van
Vangelis met Dream in an open place . Super rustgevend en dat kan ik goed gebruiken. Liefs…

wordt vervolgd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.