Brokeback Mountain

Hoest of geen hoest (zal dropjes meenemen), goede uitslagen of niet (even niet aandenken) vrijdagavond gaan we weer gezellig naar de bioscoop. Vaste prik zo’n 1 xe0 2 keer per maand. Ik kijk graag films maar op TV worden ze te vaak onderbroken door reclame en daarom valt de keuze eerder op DVD’s. Toch blijft het behelpen met zo’n mini TV-tje. In de bios is toch echt een ander verhaal. Groot scherm, goed geluid, je zit er echt middenin en als je dan ook nog een goede film mag bekijken, wordt zo’n avondje helemaal top. Dit keer is de keuze gevallen op

Brokeback mountain . (voor de trailer klik op de afbeelding). Een film die afgelopen zondag o.a. als beste uit de bus kwam bij de Bafta’s , de Engelse variant op de Oscar. En dat terwijl ook The constant gardener en Crash , beide toch echt Top-films, waren genomineerd.
Een van de acteurs Jake Gillenhaal speelde ook in Jarhead , alweer zo’n goede film en werd onderscheiden in de categorie beste mannelijke bijrol.
Het wordt vast een avondje genieten en een verslagje volgt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.