I can see clearly again

Het is toch erg handig dat je de persoonlijke instellingen van je log steeds kunt wijzigen. Misschien hebben jullie het niet eens gemerkt, maar ik had het lettertype iets groter gemaakt. Het heeft alles te maken met de leeftijd, die zoals bekend met gebreken komt. Zat af en toe toch wel een beetje te turen naar dat schermpje en een leesbril opzetten vind ik niks, want dan is het beeld van de TV (die soms tegelijk met de PC aanstaat zo’n wazig iets).

Nu moet ik eraan toevoegen dat ik ook een bril voor veraf moet gebruiken, want ik ben ook nog eens een beetje kippig en twee brillen op mijn neus, nou nee. Bovendien is een bril met Kaya in de buurt ook niet zo’n geweldig attribuut, want ze heeft er nogal een pootje van om op schoot te willen klimmen en aangezien ze niet echt een schoothondje is, vloog mijn bril -met een wat al te wilde omhelzing van haar kant- regelmatig door de lucht met alle gevolgen van dien. Een duur grapje.

Ik draag dus lenzen en op advies van mijn lenzenman heb ik de ultieme oplossing voor mijn kijkprobleem. In mijn linkeroog een lens voor dichtbij en in mijn rechteroog een lens voor veraf. Dat betekent wel dat de sterkte van mijn leeslens regelmatig moet worden aangepast en ik vandaag mijn nieuwe lens heb opgehaald. Ik zie dus alles weer helder en zing gezellig mee met het nummer verstopt onder de afbeelding.

23 gedachten over “I can see clearly again”

  1. Hallo Jon, deze versie van “I can see clearly now” kende ik niet. Klinkt “best wel” goed. Als je nieuwe lenzen je goed bevallen, is het een uitkomst!
    Vriendelijke groeten,
    šŸ˜‰

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.