The Magic of Flight

Een van de leuke bijkomstigheden van het reizen per vliegtuig is, dat je de wereld kunt bekijken vanuit een ander perspectief. Als het even kan kies ik voor een raamplaats. Want of het nu dag of nacht is het uitzicht op de steeds wisselende landschappen daar beneden blijft boeien. Zelfs als het bewolkt is kan ik enorm genieten van de wattendeken die de aarde bedekt. Een prachtig gezicht vooral als je boft en je de zon kan zien opkomen.

Mijn laatste vliegtochtje dateert alweer van een aantal jaar geleden helaas. Maar vanavond is het net of ik toch ga vliegen namelijk tijdens een bezoek aan het Omniversum in Den Haag. Daar draait momenteel de film The Magic of Flight .

Volgens de beschrijving is het alsof je zelf in de cockpit zit en dat lijkt me geweldig. Ook de manoevres van stuntvliegers komen aan bod. En zeker het feit dat xc3xa9xc3xa9n van de piloten een vrouw is spreekt me aan. Klik op de afbeelding en je komt bij het Omniversum, waar je de trailers van alle films die er draaien kunt bekijken. Ook kun je doorklikken naar diverse andere interessante sites. Vooral eens doen.

18 gedachten over “The Magic of Flight”

 1. Ik ben al een paar ker in het Omniversum geweest de afgelopemn jaren en elke film weer is en spektakel.
  Ik weet5 zeker dat je vanavond ook weer genoten zult hebben.
  We horen/lezen het wel neem ik aan.
  Ik ga nu even de trailers bekijken.

  Like

 2. @gerda: ja hoor, zelfs in zo’n klein vliegtuigje dat er geen bagageruimte was en je met je voeten op je koffer zat. Vloog van Schiphol via Frankrijk naar Zwitserland. Dat betekende steeds stijgen als we een berg naderden om met een snoekduik weer het volgende dal in te duiken. Zoveel herrie aan boord dat je elkaar haast niet kon verstaan. Ook geen stewardess want er was geen middenpad. Het was wel de leukste vlucht ooit. 😀

  Like

 3. @ allen: de film had van mij nog wel wat langer mogen duren, want het was toppie!!
  De tip voorafgaand aan de film: hoe de toiletten te bereiken in geval van een zwakke maag, had ik niet nodig. De loopings met de straaljagers gaven juist een kick 😀

  Like

 4. Heerlijk is dat, vliegen… Toen ik zwanger was van mijn eerste ben ik naar Dublin geweest; ik heb zo genoten van de wolken, die soms kaarsrecht afgesneden leken, en dan een paar honderd meter dieper weer doorgingen…. Schitterend ook om de zee te zien glinsteren; ik heb er zo;n spijt van dat ik geen foto’s ervan heb gemaakt!
  Hoop dat je een leuke avond in Omniversum hebt gehad! 😛
  Liefs en welterusten voor straks 😛

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.