Knokken om de PC

Blij dat ik vanmorgen mijn logje voor vandaag er al op had gezet, want ik was nog maar net klaar of zoonlief kwam langs. Gezellig natuurlijk, even kletsen en dan zijn wekelijkse boodschappen inslaan. Handig want de goedkoopste super is bij moeders om de hoek. Nu wil het geval dat mijn PC altijd aanstaat en hij net als ik daar graag achter kruipt. Even logjes lezen, msn-en met vrienden en vriendinnen en voor je het weet is het dus alweer bijna half vijf. Dus wat riep ik:

Moest vandaag namelijk nog wel even kijken op Sinterklaaskadootjes.web-log voor opdracht 5 , en als straks die horde bezoekers weer langs komt om te speuren naar het lootje wil ik natuurlijk wel braaf geweest zijn. Stel je voor zou ik een standje krijgen van de Sint . Hoewel misschien stijgt het bezoekers aantal nog wel verder als ik de opdracht pas morgen uitvoer. Hmm, kan ik eigenlijk wel doen, want woensdag volgt pas opdracht 6 . Jammer mensen kom dus nog maar een keertje terug. Je mag ook nog even blijven hoor en luisteren naar een gezellig muziekje, klik maar op de afbeelding.

6 gedachten over “Knokken om de PC”

 1. Een pc? Als iedereen thuis is, is er geen eentje vrij šŸ˜› behalve tijdens eten en als we gezellig met zijn allen zitten.
  (Wij hebben maar liefst 4 werkende pc’s *schaam*)
  Maar goed, 4 schoolgaande kinderen met msn, huiswerk, kindertent (in die volgorde ja….) en zo geeft behoorlijk wat spanning wie waar en wanneer op mag 8)

  Like

 2. @ Zo’n probleem is het nu ook weer niet hoor en het wordt zeker geen knokken. Maar ja opdrachten zijn opdrachten en daar behoor je aan te voldoen. Dus bij deze is opdracht 5 ook weer volbracht šŸ˜€

  Like

 3. Hier is het sinds kort ook, mijn man heeft nu ook het internet gevonden met de bijbehorende pc…de mijne dus. Vaak als ik er niet ben, zit hij erachter.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.