It's a beautiful day

Als je regelmatig medeloggers bezoekt, leer je elkaar een beetje kennen. Sommige logs staan vol grappen, andere zijn juist gevuld met actualiteiten.
Wat me echter vooral opvalt is dat veel loggers hun web-log gebruiken als uitlaatklep om persoonlijke aangelegenheden onder de aandacht te brengen. Voor mij geld dat eveneens en ik ben erg blij dat ik met mijn log begonnen ben. De reacties verrassen me keer op keer. Ik ga dan ook zeker door, want tot nu toe heeft het alleen maar positieve dingen aan mijn leven toegevoegd. Ik hoop dat dat voor jullie ook het geval is.
Het leven is mooi en vandaag is het een prachtige dag. Geniet ervan!!

Als je klikt op de foto kun je luisteren naar U2 met It’s a beautiful day

14 gedachten over “It's a beautiful day”

  1. En voor morgen een heel mooie dag toegewenst,en ik ben het helemaal met je eens,webloggen is heel mooi,je ontmoet zoveel lieve en interessante mensen,en je leert jezelf daardoor goed kennen šŸ˜‰ knufff Karnayna

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.