Dubbele controle en … koffie.

Vandaag een gezellig ochtendje doorgebracht in het mij zo bekende ziekenhuis. Gezellig omdat ik in prima gezelschap verkeerde (met dank aan Loetje) en we begonnen met koffie in de koffiehoek.

Vervolgens naar de wacht- en spreekkamer van de neuroloog. Met een nieuw recept en een afspraak voor over twee maanden, mits de verschijnselen van kortsluiting zich niet weer gaan voordoen, want dan moet ik bellen.

Daarna de wacht- en spreekkamer van de uroloog. De uitslagen van de onderzoeken ( Na een slecht begin… waar is de vlag ) doorgenomen. Ik hoef pas over een jaartje terug. Hiep Hoi , niet omdat hij niet aardig is, maar omdat het betekent dat mijn overgebleven rechternier goed werkt.( Alles komt tegelijk ).

De ochtend, nou ja het was al bijna middag, afgesloten met koffie en aangezien het maagje toch wel begon te knagen een overheerlijk saucijzenbroodje erbij genomen. Duurt immers nog even voordat er weer een bezoekje aan de koffiehoek inzit. Althans daar ga ik vanuit, een mens moet immers altijd optimistisch blijven.

(schuingedrukt en onderstreept = aanklikbaar)

8 gedachten over “Dubbele controle en … koffie.”

 1. Zo schooonzus, dat is goed nieuws. Dat die nieuwe medicijnen maar beter werken dan die je nu gebruikt. Je nier doet het in ieder geval goed. das heel wat. Fijn voor je. Doei

  Like

 2. Gefeliciteerd Jon! Doe je kalm aan? In de Passage kan je hele goede koffiebonen kopen, jammer alleen dat het eigenlijk buiten mijn budget valt. Goeie koffie is een extra inspanning waard. Ik heb nu twee (handkracht)koffiemolens, beiden uit Den Haag
  😉

  Like

 3. Wat geweldig!
  Fijn dat je nier het goed houdt 😛
  Hopen dat de medicijnen tegen epileptie snel goed aanslaan; soms heeft dat even nodig, zeker met allemaal spanningen..
  Liefs,
  Geertje

  Like

 4. Haha koffieleuten kunnen we elke keer dat we er zin an hebben 😀 Want genieten moet je zo vaak mogelijk doen, er is al genoeg ellende in de wereld waar we dagelijks mee om de oren geslagen worden om nog maar te zwijgen over je gezondheid die niet goed WAS. Vanaf nu gaat het allemaal in stijgende lijn en we blijven lachen;-) en ’n enkel keertje huilen als ’t nodig is. Liefs van Loetje 😀 Ik ben hartstikke blij voor je.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.