Geen sloop maar ….

017b4a94e4
Ook de regenpijpen zijn nodig aan vervanging toe!

Een tijd niet loggen betekende niet dat er niets te melden was, dat was er wel degelijk. Zo heeft ook hier de ‘crisis’ toegeslagen en zijn alle plannen voor de (al zeker 8 jaar lang) op handen zijnde sloop in de prullenbak verdwenen. De flats blijven staan en ipv. van verhuizen wordt het blijven en afwachten welke ‘verbeter’plannen er ontwikkeld gaan worden. Vooruitlopend daarop, wordt er volgende week gestart met het vernieuwen van de liften, wat geen overbodige luxe is gelet op de vele haperingen die er zijn.

Niet verhuizen betekent ook dat ik m’n eigen flatje, waar ik al weer ruim 6 jaar geleden introk eens aan een critisch oog moet onderwerpen. Destijds heb ik er niets aan gedaan, niet alleen omdat ik er binnen twee jaar weer uit zou moeten maar ook omdat ik er toen niet toe in staat was. Ik was al blij dat ik een eigen huisje had. Tja, dan zal het er toch een keer van moeten komen: verven, witten, behangen, eindelijk een behoorlijke lamp aanschaffen voor in de keuken. Maar als ik naar die afbladderende plafonds kijk, die door een vorige bewoner met de verkeerde muurverf waren overgeschilderd zakt de moed me al in de schoenen. Ik wacht er nog maar even mee, misschien krijgen we wel een nieuwe keuken en verdwijnen al die afbladderende plafonds gelijk met de oude kastjes in de container.

wordt vervolgd

Eén gedachte over “Geen sloop maar ….”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.