Chris Rea

Al jaren is Chris Rea een van mijn favorieten. Er staan heel wat CD’s, waarop zijn geweldige stem en kippenvel veroorzakende gitaarspel te horen zijn, in mijn CD rek. En nu, na zijn Farewell tour in 2006, gaat hij toch weer touren. Op 2 februari 2008 staat hij weer in de Heineken Music Hall vanwege zijn nieuwe project The return of the fabulous Hofner Bleunotes. Kent iedereen het nummer Coming home for Christmas dat de laatste weken weer werd grijsgedraaid op radio en tv, Nothing to fear is pas een juweeltje.

>
Song lyrics | Nothing To Fear lyrics

3 gedachten over “Chris Rea”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.