De laatste loodjes

Ik heb niet veel tijd maar toch even een berichtje voor ik op de trein stap richting Schiphol. Het waren een paar gekke laatste dagen. De internetverbinding in Guyana lag er uit en dus werden er weer de nodige telefoontjes over en weer gepleegd. Alleen gisteren waren dat er al 6. In de bus, op het vliegveld van Guyana, na de landing op Barbados, tijdens het bezoek aan zijn neef, weer terug op vliegveld voor inchecken en erna. Vanuit het vliegtuig richting Londen en nu net na de landing op Gatwick. Al meer dan 20 uur onderweg. Nog 4 te gaan. En ik tussen de bedrijven door (ziekenhuis, apotheek, boodschappen, poetsen etc)  mijn mailbox in de gaten houden om te zien of alle vliegtuigen op tijd vertrekken. Op het laatste mailtje wacht ik niet, ik kijk op Schiphol wel op de borden.

735 SW 20th Place
Portland, OR 97205
Support
British Airways BA #8113
Status: Scheduled
Event : You requested a notification before the scheduled departure.
DEPARTS: 30 AUG (LGW) GATWICK AIRPORT
Scheduled Gate Runway Delay Terminal/Gate/Baggage
09:25 AM 09:25 AM 09:47 AM 0 min Terminal
ARRIVES: 30 AUG (AMS) AMSTERDAM-SCHIPHOL AIRPORT
Scheduled Gate Runway Delay Terminal/Gate/Baggage
11:40 AM 11:35 AM 11:31 AM -5 min
* italics indicate estimated time
The information presented here as a service to our customers is provided "as is" and no warranties of any type are provided. Please contact your airline if you have any other questions about the flight.
www.flightstats.com

wordt vervolgd

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.