maandagmiddag

In de keuken pruttelt het diner, dus even tijd voor een logje. Vanmiddag samen met een vriendin wat stukjes tekst voor haar boek en website doorgewerkt en daarnet nog even een klein uurtje op mijn balkonnetje in de zon gezeten. Waarom het overdag toch steeds zo bewolkt is en de zon pas tegen de avond goed tevoorschijn komt, gekke zomer hoor. Gelukkig kan ik wel de hele dag de deuren open laten staan en eigenlijk is dat ook noodzakelijk, want ik moet regelmatig naar buiten rennen om een koppeltje duiven een deurtje verder te sturen. Vorig jaar had ik een nest onder mijn tafeltje en eerlijk gezegd heb ik niet zoveel zin in de troep, die dat met zich meebrengt. Al vond ik het leuk die twee kleintjes (De foto is van vorig jaar) te zien opgroeien, ik heb nu het tafeltje zodanig ingepakt, dat ze er niet meer onder kunnen. Ik dacht ook dat ze dit jaar wel kleintjes zouden hebben gekregen, maar nee, vorige week waren ze er ineens. Druk in de weer met takjes. Beetje laat in het seizoen, maar kennelijk zijn ze ook van slag door het weer en verkeren ze in de veronderstelling dat het nog voorjaar is. Als ze gelijk hebben hang ik de vlag uit, want een echte zomer, daar zitten we toch allemaal op te wachten.

Deduifjesevenalleengelaten3ha

(nog 3 nachtjes)

2 gedachten over “maandagmiddag”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.