Een bijzondere dag (deel 2)

Over 6 dagen sta ik op Schiphol om jou, mijn lief na een afwezigheid van 38 dagen weer in de armen te sluiten. Het lijkt een lange tijd en voor mij is het dat ook. Ik kan ook haast niet wachten tot het zover is. Maar voor twee mensen in Guyana zullen die 38 dagen zijn omgevlogen en komt het naderende afscheid veel te snel.

De 38 dagen, die je doorbracht in je ouderlijk huis is er xc3xa9xc3xa9n om te koesteren en ik wil graag logjes maken over je belevenissen in Guyana met door jou gemaakte foto’s erbij. Zeker van die twee heel bijzondere dagen, 26 juli, de 80e verjaardag van je vader en van vandaag 24 augustus, de dag, waarop je moeder haar 74e verjaardag viert. Ik zou willen, dat ik even om een hoekje kon kijken, maar helaas, dat gaat niet. Via mijn log kan ik wel mijn felicitaties overbrengen en ik doe dat bij deze met deze bloemengroet. Hollandser kan niet, toch?

Een hele, hele fijne dag toegewenst, dikke kus en warme knuffel voor je jarige moeder, voor je vader en voor jou (spreek je later vandaag)

Liefs Jonne

Hollandse tulpen voor de jarige

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.