Mijn alter ego

En wie zit daar gezellig te zwaaien? Dat lijkt wel een …. een…. precies een kikker. En dat is al van jongs af aan mijn bijnaam. Er staat ook niet voor niets een kikker als kenmerk op mijn web-log. Ik spaar ze niet speciaal, maar ik heb wel een paar bijzondere exemplaren, die me zeer dierbaar zijn. Dit is er xc3xa9xc3xa9n van. Gekregen van mijn zus, die hem in een etalage zag staan en hem voor me meenam, toen ik in een mindere periode zat. Hij is al oud, van hout en met beweegbare poten. Ik vraag me vaak af, wie er als kind mee gespeeld heeft.

Mijn alter ego

3 gedachten over “Mijn alter ego”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.