Achter slot en grendel

Na een off-day met een hoofd vol stenen, waardoor er van alles mis ging (twee gebroken glazen en een omgevallen koffiemok met als gevolg een enorme vlek in m’n kleed) de zondag maar eens goed begonnen met croissantjes en een zachtgekookt ei. De dag werd nog beter om 11.45 met een lief telefoontje van de andere kant van de wereld (waar het nog wel erg vroeg was 5.45) en vervolgens met het luisteren naar een inspirerende CD. Het is jammer dat het weer niet meewerkt, een dagje strand zou er helemaal een topdag van gemaakt hebben. Maar ja, Kaya mag het strand niet op en voor haar is het per slot ook zondag, dus op naar het park. En die dag van gisteren?

Achter slot en grendel ermee

Achter slot en grendel

Eén gedachte over “Achter slot en grendel”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.