Mijn schoenenproject deel 1

Vandaag maar eens de tijd genomen om mijn kledingkast te reorganiseren. Het weer is per slot toch niet zo denderend en ik begon met mijn schoenen. Tja en wat doe je dan, je haalt ze allemaal uit de kast en komt tot de ontdekking dat het er toch wel erg veel zijn. Nu heb ik inderdaad een schoenen- en laarzentik -dan houd ik nog maar even mijn mond over tassen. Ik kan geen schoenenwinkel voorbij lopen zonder even in de etalage te kijken. Naar binnengaan doe ik minder vaak, want als ik iets zie, ga ik voor de bijl. De meeste paren zijn al erg lang in mijn bezit en ik draag ze afhankelijk van de weersomstandigheden toch wel zeer regelmatig. Vaak zijn ze voor een koopje in de opruiming op de kop getikt. Toen ik de stapel zag liggen, dacht ik daar moet ik toch iets mee doen en zo ontstond het schoenenproject. Vandaag het eerste deel: Zomer

slippertjes, sandaaltjes en (boot)stappertjes

Laatste_aanwinst_2 

En vandaag? De laatste aanwinst uit een serie monsterparen (ik bof met mijn maat). Een koopje deze stevige, zomerse suxc3xa8de strand- en stapsandalen voor slechts 15 euro. Ik kon ze niet laten staan

Eén gedachte over “Mijn schoenenproject deel 1”

  1. Haha inderdaad veel schoenen, maar als je ze regelmatig draagt is er op zich niets mis mee toch?
    Is weer eens een andere verzameling 🙂

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.