Avondje muziek: Night of the Proms

Waar zou ik zijn zonder … nee, niet de trein, die heeft Kaya en mij afgelopen week – weliswaar voor de eerste keer – keurig op tijd weer naar huis gebracht. Ik bedoel natuurlijk ….muziek. En nog wel een hele avond muziek zomaar in de schoot geworpen, want – ja ik kan er niks aan doen, val weer eens in herhaling – vrijdag kreeg ik keurig per post mijn (ja alweer) gewonnen kaartjes thuisbezorgd. Een onverwacht uitje tussen allerlei verplichte bezigheden. Drie uur lang genoten van de combi klassiek, pop en reggae tijdens The night of the Proms in Ahoy met voor mij als topper UB40. Even terug naar het concert van 5 juli waar onderstaande foto genomen is.

Ub40_5_juli_2006_1

Zo en nu weer aan de slag, wens jullie een fijn vervolg van het weekend. We blijven nog een paar daagjes thuis en ik zal zeker even bij jullie komen bijlezen.

Zal toch eens kijken of er geen wedstrijd is waar ik een laptop kan winnen, mocht ik dan weer vertraging hebben met de trein kan ik de tijd nuttig besteden met webloggen. Dat schiet er de laatste tijd een beetje bij in.

Kikkertje

4 gedachten over “Avondje muziek: Night of the Proms”

  1. Een leuk verhaal. Natuurlijk hoop ik dat je er eentje wint.Maaaaaaar wat ga je doen als de trein wel op tijd is. Kijk hier spreekt een o.v. man. Want er rijd ook wel eens wat op tijd. Of niet . Gr. Jan

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.