Heen en weer…

Krijg nog net niet het heen en weer….al reis ik de laatste weken behoorlijk heen en weer. Maar de spoorwegen?  Die krijgen een dikke onvoldoende. Slechts xc3xa9xc3xa9n keer in een behoorlijke trein plaats kunnen nemen (reden voor Kaya om zich uitgebreid te laten fotograferen). Alle overige keren is het een ramp om met haar en wat handbagage een trein in te stappen. De toegang is zo smal dat eerst mijn koffertje naar binnen gegooid moet worden, vervolgens Kaya een zetje moet krijgen, omdat ze anders tussen trein en perron blijft steken, ze draagt nu eenmaal geen schoentjes en blijft met haar voetzooltjes in de roosters van de treden hangen. En als ik er dan niet heel snel achteraan duik, klapt die deur met zo’n vaart dicht dat ik blij ben nog twee schoenen aan mijn voeten te hebben. De coupxc3xa9s zijn zo smal dat ze er niet in kan draaien en voetje voor voetje achteruit de coupxc3xa9 weer moet verlaten. Het toppunt was het afgelopen weekend: er reden helemaal geen treinen. Zouden ze bij de spoorwegen nu al genoeg van ons hebben?

Voor de liefhebber Drs. P met  Heen en weer..

4 gedachten over “Heen en weer…”

 1. Hoi Jon
  Ik weet dat treinen een ware ramp kunnen zijn.Ik heb al een paar ervaringen gehad dat we viavia moesten om dat er treinen waren
  uit gevallen.of er was een bermbrandje.
  Lang leve de NS met de treinen.
  Groetjes Ria en een poot en een kus voor kaya
  van chico.

  Like

 2. Gelukkig kun je het nog na vertellen šŸ™‚
  Maar deze jongen weet dat treinen inderdaad niet alles is. En dan neem ik nog niet eens dieren mee in de trein
  Liefs Teun

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.