Frustraties en U2

Ik blijf het een gedoe vinden iedere keer weer opnieuw dat geklooi met die html. Een link maken of een foto plaatsen gaat nog, maar de combi… En ook in de speciaal voor moeilijke gevallen (zoals ik) uitgebreidere en gebruiksvriendelijker versie werkt het ook niet zoals ik het wil hebben (ik weet in ieder geval niet hoe ik dan te werk moet gaan). Te vroeg een kleurtje aan een gedeelte van je tekst geven en wijzigen door de tekst te verwijderen heeft niet het gewenste resultaat. Dan moet je eerst weer in html een aantal codes gaan verwijderen. Kennelijk is eens geplaatst altijd geplaatst.

U2 With or without you

Om mijn geduld niet helemaal te verliezen tijdens het berichtopstellen maar naar U2 aan het luisteren. Kan ik tenminste mijn frustraties kwijt door lekker hard mee te zingen. Luister ook mee naar een nummer met een wel zeer toepasselijke titel With or without you (klik op de afbeelding). We kunnen immers niet zonder onze logjes of wel? Wat ik ook zo raar vind is het feit dat het berichtvoorbeeld met precies dezelfde opgemaakte tekst op web-log anders wordt weergegeven en overgenomen dan op mijn schaduw-log bij punt.nl. Ik dacht toch echt dat html html was, niet dus. Hoe zijn jullie ervaringen tot nu toe?

Kikkertje

11 gedachten over “Frustraties en U2”

 1. Het gaat… maar daar is alles mee gezegd. Het is nu stukken minder leuk om even snel een logje te maken.. eerst dat html toolshell editor, het gedoe met html doorworstelen, en dan copieren naar ‘nieuw bericht maken’… je moet er gewoon 2 keer zo lang voor nemen. Maar het blijft toch trekken he….

  Like

 2. Inderdaad, enorm wennen.
  Mijn schaduwlog geef ik op; eigenlijk vind ik web-log toch mooier; de kwaliteit en mogelijkheden zijn groter dan die bij Punt.nl.
  Inderdaad, HTML is ook voor mij een harde dobber; plaatjes en tekst plaatsen vind ik erg moeilijk; ik doe het maar via HTML bewerken, maar iets aanpassen is dan ineens heel erg moeilijk!
  Weet je wat mij nog het meest irriteert? Dat je een code moet intitsen als je een reactie wilt plaatsen… Wanneer heeft iemand nu last van ongewenste reacties? Nu kost reageren heel veel tijd, (mij persoonlijk wegens mijn handicap veel problemen šŸ˜‰ )terwijl dat meestal niet echt noodzakelijk is; reacties kan je verwijderen…
  Ik vind je weblog er vreselijk mooi uitzien!
  Echt schitterend geworden!
  Groetjes, en sterkte met de baby’s!

  Like

 3. Het valt me tot op heden niet tegen. Er kan een hoop bij web-log. Wenne is het wel, het is een heel andere manier van werken.
  Weglopen naar punt.nl of andere blogs heeft geen zin. Uiteindelijk zal het allemaal wel overeen gaan komen.
  Ik vlucht niet, ik blijf.
  Fijn weekend. Lfs. E.

  Like

 4. Ik vind het ZO JAMMER!! dat dit nu allemaal moest gebeuren. Ik zie dat mijn ‘Toch Vrienden’ web-log nog zonder de minste schade is verhuisd en dat is ook een beetje ironisch.
  Ondertussen ben ik ook een beetje aan het redden wat er te redden valt en de inhoud aan het overbrengen van hierinsydney, hier bij web-log naar het eind.punt.nl
  Maar de lol is er even af.
  Ik ben wat jaloers dat je dit zo mooi hebt kunnen maken.
  Groeten uit een echt koud Sydney. Het is 6:50 uur en FRIS!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.