Frustraties en U2

Ik blijf het een gedoe vinden iedere keer weer opnieuw dat geklooi met die html. Een link maken of een foto plaatsen gaat nog, maar de combi… En ook in de speciaal voor moeilijke gevallen (zoals ik) uitgebreidere en gebruiksvriendelijker versie werkt het ook niet zoals ik het wil hebben (ik weet in ieder geval niet hoe ik dan te werk moet gaan). Te vroeg een kleurtje aan een gedeelte van je tekst geven en wijzigen door de tekst te verwijderen heeft niet het gewenste resultaat. Dan moet je eerst weer in html een aantal codes gaan verwijderen. Kennelijk is eens geplaatst altijd geplaatst.

U2 With or without you

Om mijn geduld niet helemaal te verliezen tijdens het berichtopstellen maar naar U2 aan het luisteren. Kan ik tenminste mijn frustraties kwijt door lekker hard mee te zingen. Luister ook mee naar een nummer met een wel zeer toepasselijke titel With or without you (klik op de afbeelding). We kunnen immers niet zonder onze logjes of wel? Wat ik ook zo raar vind is het feit dat het berichtvoorbeeld met precies dezelfde opgemaakte tekst op web-log anders wordt weergegeven en overgenomen dan op mijn schaduw-log bij punt.nl. Ik dacht toch echt dat html html was, niet dus. Hoe zijn jullie ervaringen tot nu toe?

Kikkertje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.