Jxc3xb6rgen Raymann

Geweldige allerlaatste voorstelling van In Holland staat mijn huis van Jxc3xb6rgen Raymann gisteravond in het Amsterdamse Carrxc3xa9. De Nederlandse samenleving werd onder de loep genomen in al haar facetten. Te uitgebreid om er hier op in te gaan, maar integratie en  inomburgering waren uiteraard geliefde onderwerpen. Ook passeerden zijn verschillende typetjes de revue en vooral Tante Es met haar wijsheden vond ik erg goed. Verschillende politici moesten het natuurlijk ook ontgelden en hij maakte dankbaar gebruik van het feit dat Wouter Bos zich onder het publiek bevond, knap. Goed gezongen liedjes en goede muzikanten, kortom een prima avond.

Kikkertje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.