Zomeravond

Wat was het gisteren, zoals altijd op 11 juni prachtig weer. Samen met mijn zus een avondje Scheveningen gedaan. Dat doen we, als het even kan, elk jaar op deze voor ons memorabele dag. Slenteren over de boulevard, een terrasje pakken, lekker eten, bijkletsen en tot laat genieten van een warme zomeravond met een prachtige zonsondergang.

Zonsondergang in Scheveningen

Voor vanavond staat er ook iets bijzonders op het programma, als verlaat verjaardagskado, een avondje Carrxc3xa9 met de voorstelling "In Holland staat mijn huis" van Jxc3xb6rgen Raymann. Ben benieuwd, want ook al zijn de omstandigheden behoorlijk gewijzigd, een avondje uit is altijd leuk.

Kikkertje

3 gedachten over “Zomeravond”

  1. Nu zie ik ineens dat al mijn logs ineens van lettertype en opmaak zijn gewijzigd. Alle tekst is ineens schuin. Rara. Het spookt hier.

    Like

  2. Wat is dit nu weer, twee verschillende lettertypes en ik heb niets aan de opmaak van mijn logs gewijzigd. Raar. En dan iedere keer die verschillen met punt.nl. ,waar ik toch echt precies dezelfde tekst plak in html. en daar ziet het er wel uit zoals het moet. Al staat hier nu de foto gecentreerd en daar niet, heel vreemd. Hebben jullie een idee hoe dat komt en wat er fout gaat?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.