10 gedachten over “Ziekenhuisperikelen”

 1. Ik ben weer in mijn gewone leventje gekropen en zie zo ook jouw log weer en spreek de hoop uit dat de uitslag heel goed zal zijn hoor Jon. Ik blijf je volgen, en die kikker in je log, die heb ik echt gezien, ja zelfs xc3xa9xc3xa9n in mijn nek, bah!!, maar het zijn mooie diertjes die in de avond tegen het raam hangen om hun maal te vangen. heb een fijne dag nog Jon 😉 Anton

  Like

 2. Vervelend die ziekenhuisbezoekjes maar het ergste is gelukkig voorbij begrijp ik.
  MAAR……..zonde dat ik het niet wist van je tv optreden had ik graag willen zien (en niet om te lachen hoor) .
  Kijk helaas (vind ik nu 😀 ) bijna nooit naar dat soort programma’s anders had ik je zeker herkend. 😀
  Ik ga eens even googleen of ik nog ergens iets kan vinden. 😀

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.